2012. nov 04.

UFO-t láttak a Főépületben

írta: the_daver
UFO-t láttak a Főépületben

Egyre többen véltek látni egy rejtélyes entitást a Főépület harmadik emeletén.  Többen egy úgynevezett Szürkét, azaz idegen lényt ismertek fel az alakban, mások szerint egyenesen a Jetiről van szó.

„Éppen lógtunk az egyik óráról, amikor megjelent. Végigszaladt a folyosón, mint aki késésben van. Még sosem láttam hasonlót” –idézi fel a hátborzongató találkozás emlékét Lengő Tekla, történelem szakos hallgató. Az eset olyan nagy hatást gyakorolt rá, hogy kénytelen volt újabb két előadást kihagyni, és három órán át shoppingolni a Fórumban."

Sokáig csak azt lehetett tudni, hogy a rejtélyes individuum rendszeres időközönként feltűnik a harmadik emeleten, és bemegy az egyik terembe, de ennek a furcsa viselkedésnek az okára csak a közelmúltban sikerült rájönnie blogunknak. Kérjük, a gyenge idegzetűek csukott szemmel olvassanak tovább.

Az „idegen” nem más, mint Dr. Tömörkényi Zoltán Tivadar, aki immáron huszonötödik éve tanít a Debreceni Egyetem történelem tanszékén. Az ok, amiért szinte senki nem látta még az, hogy Tömörkényi nem ír névsort az óráin, vizsgáztatni meg nem szokott. A megkérdezett diákok az igazság megismerésekor csak hümmögtek, és hirtelen fontos dolguk akadt valahol máshol.

Szólj hozzá

történelem szellem rejtély UFO Jeti