2012. nov 21.

Tévedésből karácsonyi helyett botswanai falu épült a Piac utcán

írta: the_daver
Tévedésből karácsonyi helyett botswanai falu épült a Piac utcán

Idén is sor kerül a karácsonyi vásárra Debrecenben a Piac utcán, azonban ezúttal egy kisebb hiba csúszott a tervekbe hiszen valahogy a végeredmény nem karácsonyi, hanem botswanai falu lett. Egyelőre nem találják a felelőst, annak ellenére, hogy mindenki őt keresi.

"A hiba a hozzánk eljuttatott tervekben van, mi csak megvalósítottuk az ott látottakat. Csodálkoztunk is, hogy minek kút meg karám a faluba, de azt hittük, végre lesz állatsimogató, amit mellesleg már öt éve kérünk a városvezetéstől" -nyilatkozta Harcsa József műveleti vezető, és szúrós tekintettel nézett a járókelőkre.

A szokásos karácsonyi falu látványa helyett tehát ezúttal egy átlagos dél-afrikai közösség képe tárul a Piac utcára kilátogatók szeme elé, ahová minden magyarázatot és mentegetőzést figyelmen kívül hagyva megkezdte a beköltözést a két, Debrecenben lakó busman törzs egyike. Félő, hogy a másik törzs sem fogja szó nélkül hagyni, és agresszív lépéseket foganatosít.

A fennálló helyzet miatt ajándékot egyelőre nem lehet venni, de a lakosok bármikor szívesen beavatják az érdeklődőket a gazellavadászat és a vízkeresés fortélyaiba.

Szólj hozzá

piac vásár falu Afrika Karácsony