2012. nov 24.

Ajándékötletek a karácsonyi faluból

írta: the_daver
Ajándékötletek a karácsonyi faluból

A karácsony közeledtével egyre több emberben merül fel, hogy vajon mivel lepje meg szeretteit. Ezért szeretnénk a korai szívrohamokat és idegösszeomlásokat megelőzendő segítő jobbot nyújtani. Bejártuk a frissen felépült karácsonyi falut a Piac utcán.

Nincs olyan, aki ne örülne egy színarany laptoptáskának, és szerencsére bő kínálat van ezekből a praktikus ajándéktárgyakból Debrecenben. Az árak változnak, de sikerült már harminckétmillió forintért is találnunk táskát, ami teljesen baráti ár a kényelemért cserébe, amit kapunk.

Aki elsősorban személyes ajándékkal szeretné meglepni a másikat, az készíttethet életnagyságú feszületet, ami tökéletes dísze lehet a nappalinak és a fürdőszobának is. Ugyan vonakodva, de némi felárért az árus vállalta, hogy magyaros motívumokkal díszíti a keresztet.

A spórolósabb és minimalista ajándékok kedvelőinek ajánljuk a karácsonyi falu gasztronómiai részlegét: két kürtöskalácshoz és három deci forralt borhoz összesen már mindössze négyezer forintért hozzájuthatunk ott helyben, ezzel kimerítve a teljes ünnepi költségvetésünket.

És természetesen kijátszhatjuk a Jolly Jokert, minden ajándék legértékesebbjét, Kaszatibi 2008-ban megjelent, Karácsony című lemezét.

Szólj hozzá

segítség karácsony ajándék Kaszatibi