2012. nov 25.

Spontán örömünnep Debrecenben az X-Faktor után

írta: the_daver
Spontán örömünnep Debrecenben az X-Faktor után

Több ezer boldog debreceni tódult az utcákra tegnap este, miután az X-Faktorban biztossá vált Zámbó Krisztián kiesése. A spontán örömünnep hajnali négyig tartott.

„El sem hiszem, ez az életem legboldogabb pillanata” –mondta könnyeivel küszködve az egyik X-Faktor-rajongó. Már az élő adás vége felé is érezni lehetett a feszültséget, de amikor Ördög Nóra, akit nagyon utálhat a stylist-ja bejelentette, hogy Jimmy Fia Krisztián a kieső, elszabadult a pokol.

Értesüléseink szerint Debrecen szerte a legvalószínűtlenebb dolgok történtek: Loki és Diósgyőr szurkolók ölelkeztek össze, az állatkertben a bárány mellé feküdt az oroszlán, spontán koncertet adott a Tankcsapda, a Főépületben pedig készségessé és segítőkésszé váltak a Tanulmányi Osztály dolgozói.

És ez még nem minden: olvasóink közül többen is jelezték, hogy azóta három alkalommal is időben érkezett a busz a megállóba, és a sofőr kinyitotta a hátsó ajtókat. Nehéz ezeket elhinni, hacsak az ember nem látja a saját szemével, de úgy tűnik, Zámbó Krisztián kiesése mindent felülmúló boldogságot hozott az országra.

Szólj hozzá

zene öröm boldogság X-Faktor