2012. nov 26.

Facebook-olimpiának ad otthont Debrecen

írta: the_daver
Facebook-olimpiának ad otthont Debrecen

Sok furcsa sporteseményt rendeztek már a hajdúsági fővárosban, néhányról, mint az alternatív paralimpia1, az Ouzó-EB2, vagy a bizonytalanolimpia3 mi is beszámoltunk, ezért a legújabb őrülettel sem maradhatunk adósak.

A Facebook-olimpiát januárban rendezik majd, a szervezők indoklása szerint ekkor ugyanis duplájára nő az oldalon eltöltött idő, köszönhetően a közeledő vizsgáknak. A versenyen száznyolc ország nyolcszázhuszonhárom versenyzője méri össze a tudását a legkülönbözőbb versenyszámokban.

Az egyik legalapvetőbb feladat a lájkgyűjtés lesz: ennek során a versenyzőknek adott idő alatt kell a lehető legtöbb kommentet összeszedniük egyetlen egy kiírással. A nagy esélyesek között szerepel az orosz Mikhail Kerzsov, aki csak alap szinten beszéli az angolt, így valószínűleg mindenki kapva kap a lehetőségen, hogy kijavítsa, illetve az amerikai Jeremy Fudge, megrögzött ateista

A legizgalmasabb versenyszámnak ígérkezik a kapcsolatlista: az indulók kapnak egy standard Facebook-fiókot 450 ismerőssel, és össze kell állítaniuk egy listát a barátok családi állapotáról. A feladat igazi nehézsége abban rejlik, hogy mire végeznek a listával, igen valószínű, hogy huszan-harmincan azóta már szakítottak vagy kapcsolatba kerültek. Négy évvel ezelőtt csak úgy sikerült győztest hirdetni, hogy azt az indulót jutalmazták, aki utoljára kapott idegösszeomlást (teljes listája neki sem volt).

Tovább is van, mondjuk még?

1 http://unidebbie.blog.hu/2012/09/20/alternativ_paralimpiat_rendez_debrecen
2
http://unidebbie.blog.hu/2012/05/25/debrecen_ouzo-eb-t_rendez
3
http://unidebbie.blog.hu/2012/06/30/debrecenben_rendezik_a_bizonytalanolimpiat

Szólj hozzá

sport olimpia Facebook