2012. nov 29.

Debrecenben él az utolsó civil Zámbó

írta: the_daver
Debrecenben él az utolsó civil Zámbó

Oknyomozó újságíróink döbbenetes felfedezést tettek: szeretett fővárosunkban éli mindennapjait az utolsó Zámbó, aki még nem próbálta ki magát az énekesi pályán. Zámbó Mortimer nem kívánt a kamerák elé állni, de beleegyezett, hogy pár kérdésünkre választ adjon.

A Zámbó-család sarja sokáig abban a hitben élt, hogy ő a Király testvére, de aztán hosszas kutatás után kiderült, hogy semmilyen rokoni szál nem köti Elvis-hez. Vigasztalhatta magát viszont az a tudat, hogy olyan nagyszerű énekesek rokonának vallhatja magát, mint Zámbó Árpi vagy Zámbó Krisztián.

Zámbóként már kiskorában kiközösítve érezte magát ebben az illusztris körben, ahol gyakran azzal csúfolták, hogy ezzel a hanggal legfeljebb az Operába való, de sosem lesz belőle rendes mulatós zenész. Bár párszor megpróbálkozott esküvői fellépésekkel, Freddie Mercury-szerű hangja mindig döbbenetet és ódzkodást váltott ki az emberekből.

Ezért Mortimer Debrecenbe költözött, és harangöntőként helyezkedett el, amely szép hivatást egyébként ajánlja minden rokonának. "Bármikor énekelhetsz munka közben és senkinek sem lesz herótja tőled" -foglalta össze azt az életbölcsességet, ami idáig juttatta.

Szólj hozzá

zene tehetség X-Faktor