2012. dec 01.

Tízezrek követelték a McDonald’s-ok bezárását

írta: the_daver
Tízezrek követelték a McDonald’s-ok bezárását

Óriási tömeg vonult az utcára tegnap délután Debrecenben azzal a céllal, hogy véget vessenek a (2009-es adatok alapján) Világ Leggonoszabb Cége Magyarországi működésének.

Mint ismeretes, a „Meki”-ben árva gyerekeket és kiscicákat dolgoztatnak éhbérért, ők kalapálják össze a sajburgereket és Big Mac-eket. A krumplikat embertelen körülmények között tartják, legtöbbjük nem is látja a napfényt, mielőtt barbár módon darabokra aprítanák, és olajban kisütnék őket. Ezen túl köztudomású, hogy a McDonald’s tehet a globális felmelegedésről és a Gázai-övezetben kialakult helyzetről.

„Elegünk van ebből, nem akarunk ilyen helyen enni, de amíg jelen van a gyorsétterem lánc itthon, addig nem tehetünk semmit” –magyarázta egy dühös tüntető. „Én úgy ennék a Gundel Étteremben, de mit lehet tenni, ha ez közelebb van?” –tette hozzá kétségbeesetten, és kért egy McMenü Pluszt kólával.

A tüntetők remélik, hogy végre a Föld színéről is eltűnik a káros gyorsétterem lánc, és helyette nyugodt szívvel járhatnak a KFC-kbe és Burger Kingekbe. „Azok legalább nem felelősek Trianonért” –kiabálta valaki a tömegből.

Szólj hozzá