2012. dec 05.

Váratlan fejlemény: Hó!

írta: the_daver
Váratlan fejlemény: Hó!

Elképesztő időjárás tombol országszerte, jelentette az Országos Meteorológiai Szolgálat ma hajnalra virradóra. Klímakutatók értetlenül állnak a váratlan esés előtt.

"Nem lenne szabad havaznia, hiszem felmelegedés, meg minden" -mondta magába roskadva az egyik tudós, aki száraz és hótlan telet jósolt az év végére. Tudóstársai is tanácstalanok, hogy mi állhat a decemberi havazás mögött. Egyesek szerint ez is csak a globális felmelegedést bizonyítja, mások az Al-Kaidára gyanakszanak, míg egy radikális csoportosulás ragaszkodik ahhoz, hogy mindenről az iTunes és Kaszatibi megjelenésével történő zeneipari változás tehet.

A hirtelen lehullott, majdnem egy centi hó a fiatalokat is megzavarta: a második reakció mindenkinél a döbbenet volt, közvetlenül azután, hogy gyorsan kiírták Facebookra. Mark Zuckerberg maga jelentette be, hogy hirtelen háromszorosára nőtt a szerverek terheltsége a rengeteg állapotfrissítés miatt, és megkérte szabadkőműves társait, hogy legközelebb óvatosabban bánjanak az időjárás-manipuláló szerkezettel.

Debrecent különösen súlyosan érintette a váratlan időjárási fenomena, hiszen a hajdúságiak megszokták, hogy hetekig csak irigy pillantásokat lövellhetnek nyugati szomszédaik felé, ezért felkészületlen érte őket az esemény. Három sebesültről tudunk, akik közül ketten hóallergia miatt kerültek kórházba, a harmadik pedig a havazás elől menekülve lefejelt egy stoptáblát.

Szólj hozzá

időjárás Facebook Kaszatibi