2012. dec 07.

Hogyan ér véget a világ december 21-én?

írta: the_daver
Hogyan ér véget a világ december 21-én?

Abban a nagynevű tudósok is egyet értenek, hogy mindössze két hét múlva eljön a világvége, pont úgy, ahogy a maják megjósolták, de egyelőre nincs megegyezés, hogy mégis hogyan fog lezajlani a Nagy Esemény. Mi itt felvázoljuk a három legvalószínűbb forgatókönyvet.

Leállnak a Neptun szerverek: Sokan hiszik, hogy az egyetemi élet alapjául szolgáló hálózat leállása fog olyan világméretű káoszt okozni, hogy az betesz a teljes emberi fajnak. „A fiatalok jelentik a jövőt” –mondják sok országban (itthon nem ), és ha ők nem tudnak belépni felvenni a vizsgákat, akkor minden oda.

Szőrcsmöntámadás: Kevesen tudják, mégis mik azok a szőrcsmönök, de a maja naplók és vízügyi bejegyzések rendszeresen említik ezeket a félelmetesen hangzó lényeket, akik felelőssé tehetők egy esetleges világpusztulásért. Tudósok szerint ezek a lények a South Parkban látott óriás tengerimalacok rokonai lehetnek, csak sokkal szőrösebbek. Azért mindenesetre a szőrcsmönök felelősek, hogy ez a cikk egy órás késéssel jelent meg.

Kettes villamos: Még nem világos, hogyan lehetne felelős mindezért a kettes villamos, amely csak a debreceni lakosok álmaiban létezik, de Nostradamus egyik versét nehéz máshogy értelmezni: „Mikor a Házban kövér az úr/ S a szekér vájata kétséges/ Megdöglötök mind.” Egyesek szerint olyan régen nem tudni semmit az új nyomvonalról, hogy Nostradamus a vers megírása utáni hétfőre gondolt, de semmi sem lehet biztos.

Szólj hozzá

villamos világvége Neptun