2012. dec 08.

Nem találta a Télapó a GÖCS-öt

írta: the_daver
Nem találta a Télapó a GÖCS-öt

Ugyan a legtöbbeknek már csak bejglis rémálmaikban jön elő, sokak számára még mindig a rideg valóság a GÖCS irodaépülete, és nap mint nap szembe kell nézniük a félelmeikkel. Őket most újabb csapás érte.

Több helyről is jelentették, hogy azok, akiket a GÖCS-ben ért a Mikulás este, nem kapták meg a csomagjaikat, és mostanra nyilvánosság elé állt Pitkä Mies, a Télapó főkoboldja. „Nagyon sajnáljuk a történteket, a Télapó valószínűleg extra műszakban, tizenharmadikán pótolja a hiányosságokat.”

Pitka mindenért a technológiát okolja: „Joulupukki ötfajta GPS-t is használ, de egyiken sem volt feltűntetve semmilyen GÖCS, ezért feltételezte, hogy ott csak rossz gyerekek vannak” –magyarázta a megmagyarázhatatlant, és a rázúduló kérdések elől egy pukkanással elteleportált.

A Télapó mentségére szóljon, hogy legalább megpróbálta. Többen is láttak egy pocakos, szakállas, piros ruhás, „Mikulás-szerű” alakot egy nagy puttonnyal és repülő szarvasok által hajtott szánnal a Kassai út mentén a rejtélyes GÖCS felől kérdezősködni, de sajnos a debreceni lakosok még az öreg ajándékhozónál is tanácstalanabbak voltak.

Szólj hozzá

ajándék Mikulás Télapó GÖCS Joulupukki