2012. dec 11.

Kim Jong Un és Darth Vader is támogatja a tüntető egyetemistákat

írta: the_daver
Kim Jong Un és Darth Vader is támogatja a tüntető egyetemistákat

Tegnap este szerte az országban rendeztek megmozdulásokat a hallgatók az egyetemi keretszámok drasztikus csökkentése ellen, és példátlan sikereket értek el: mindenki egyetértett velük, akivel csak találkoztak.

A tüntetés résztvevői először a Parlamenthez vonultak, ahol Hoffman Rózsa biztosította őket, hogy ez egy gonosz, igazságtalan keretszámcsökkentés, de sajnos ő semmit nem tehet az ügyben, még csak nem is ismeri azokat, akik az oktatásügyért felelősek, de azért tiszta szívből szorít az egyetemistákért.

A tömeg ezután Észak-Korea felé vette az irányt, az ország fővárosában, Phenjanban maga Kim Jong Un fogadta a hallgatókat. Mindenképpen egyetértett velük, hogy mennyire kicseszés ez a helyzet, majd sajnálatát fejezte ki, és vigaszul biztosította a résztvevőket az észak-koreai nép barátságáról, és hogy mindig tárt kapukkal várják azokat, akik nem jutottak be egyik egyetemre sem.

Szerencsére a menet egy varázsportálon keresztül az épülő Halálcsillagra is eljutott, ott pedig maga Darth Vader vallotta be, hogy titkon az egyetemistáknak szorít, mert ha lett volna az ő idejében rendes oktatás a Tatuinon, akkor esze ágába sem jut fogatversenyzőnek állni, hanem bölcsész szakon tanul tovább, és bukott jedi helyett most vidáman forgatná a húspogácsákat a coruscant-i Mekiben.

Orbán Viktort egyelőre nem találták a tüntetés szervezői, valószínűleg a nullsíkba menekült az elől, hogy őt is egy pillanat alatt levegyék a lábáról a felvonulók. Ez már csak azért is hasznos dolog, mert a null-síkban se áram, se fény, se felsőoktatás nincsen, így előre felkészítheti magát a jövő évi állapotokra.

Szólj hozzá

oktatás reform Darth Vader Halálcsillag null-sík