2012. dec 15.

A debreceni póker-világbajnokság segít majd az országon

írta: the_daver
A debreceni póker-világbajnokság segít majd az országon

Eddig csak sejthettük, hogy a kormánynak konkrét tervei vannak az államháztartás hiányának fedezésére, de végre kiderült, honnan lesz meg  a hiányzó pénz: megnyerik az egy milliárd összdíjazású Super Poker Word Tourt, amit ráadásul ezúttal Debrecenben rendeznek.

 Mint megtudtuk, a kormány két pókerest is csatasorba állít, hogy nem mindennapi képességeikkel elhozzák a főnyereményt, és kimentség vele a magyar gazdaságot. Az egyikük nem más, mint a nő, aki doktori szintre emelte a pókerarcot, Hoffman Rózsa. „Akkor esett rá a választás, amikor ötödször mondta ugyanazzal a távolba meredő, semleges tekintettel, hogy nem ez a tandíj nem is tandíj” –magyarázta a kiválasztás folyamatát Grün Ödön, hatszoros szánkóépítő bronzérmes.

„Mellé olyan versenyzőt akartunk indítani, aki jó a megfigyelésben, és tudja segíteni Rózsikát. Ezért Matolcsy Györgyöt kértük fel, aki szívesen elvállalta a dolgot” –folytatta Grün a beszámolót. Matolcsy valóban kihagyhatatlan egy pókerversenyből, hiszen képes szemmel tartani mindkét oldalon mellette ülő pókereseket –egyszerre!

Ha minden jól megy, akkor az egymilliárdos nyeremény még nem vándorol azonnal a költségvetésbe, hanem először felrakják tippmixen, valószínűleg egy Felcsút-Videoton meccsre.

Szólj hozzá

politika pénz póker