2013. feb 13.

VIP-szektor a Főépületben

írta: the_daver
VIP-szektor a Főépületben

Hétfő reggelre virradóra gondos kezek rejtélyes körülmények között egy négyszer két méteres részt kerítettek el a Főépület díszudvarának első emeleti karzatából. Lapunk utána járt, hogy mi történhetett, és hosszas oknyomozás után három magyarázatot találtunk.

1. Idegen űrhajó

A legvalószínűbb elmélet szerint valahol az elkerített zóna belsejében vasárnap éjszaka vagy hétfő hajnalban egy UFO zuhant le, ezért körbekerítették a területet, és csak a legmagasabb szintű CIA-tagokat és aranycsillagos büféseket engedik be oda. Állítólag az idegen technológiát arra akarták felhasználni, hogy lecseréljék a Neptunt, de kiderült, hogy a gép alapból azért zuhant le, mert Neptun operációs rendszer futott rajta.

2. Biológiai kísérlet

Sok jel mutat azonban arra, hogy az ok, ami miatt le kellett zárni a kérdéses területet, földi eredetű. Sokan arról suttognak, hogy egy elszabadult biológiai kísérletről van szó, ami eredeti célja a Tökéletes Buszsofőr megteremtése volt, aki nem csak, hogy kinyitja a hátsó ajtókat, de azokat nem is csukja rá senkire, és mindezek mellett megynugtatóan mosolyog a felszállókra a Vili bácsis bajsza mögül. Azonban a kísérlet félresiklott, és a kívánalmaknak pont az ellentéte jött létre. Az öt tesztpéldány közül négyen azóta beépültek a DKV-ba, és már lehetetlenség megmondani, kik azok, egy azonban sarokba szorult a Főépületben, és valahol a lezárt területen rejtőzik.

3. VIP-szektor

A legkevésbé fantáziadúsabb elmélet szerint a hely egyfajta VIP-részlegnek felel meg, ahol ingyen van a wifi, nem szűrődik be oda a stillfűrész és a flex hangja, és a Neptunra soron kívül jelentkezhet be a felhasználó. Sokan óva intenek ennek a feltételezésnek az elfogadásától, hiszen ez a gondolat veszélyesen közel áll a bibliai Kánaánról kialakult képhez.

Szólj hozzá

kísérlet természetfeletti Neptun UFO