2013. feb 17.

Negatív futballcsakrákat találtak a stadion alatt

írta: the_daver
Negatív futballcsakrákat találtak a stadion alatt

Alig kezdődött el a Debreceni Csudastadion építésének alapozó munkálatának előkészítése, máris kellemetlen felfedezés sokkolja a focira kiéhezett közönséget: az talajfelmérés során megállapították, hogy a leendő stadion alatt egy nagy kiterjedésű, úgynevezett negatív futballcsakra található.

"Ez azt jelenti, hogy olyan természetfeletti erők működnek itt erőteljesebben, amik nehezítik a derék focistákat a felkészülésben és a jobb eredmények elérésében" -kezdte a hókuszpókuszt Sámli Sarolta, kuruzsló fizikus. Ez alapján állítása szerint nem lenne meglepő, ha a stadion néhány meccsen nem érné el a telt házat, vagy ha az építkezés fikarcnyit sem lendítene a foci helyzetén.

Dr. Gorombár Ernő, a Csudastadionok Építésének Országosan Kirendelt Biztosa a csakrákról nem tudott nyilatkozni, de mindenkit megnyugtatott, hogy ez nem lesz akkora hatással a csapatok teljesítményére, csak "egy kis hátráltató erő, ami teljesen érthetővé teszi, ha nem válnak be az előzetes ígérgetések."

Sámli azonban megnyugtatott minket, hogy van megoldás. A város óriási szerencséjére ugyanis pont a birtokában van egy csakratelenítő gépnek, ami ugyan megtévesztésig hasonlít egy hetvenes évekből itt ragadt asztali lámpára, amit alufóliába tekertek, de valószínűleg csak a laikus szól belőlünk. Sámli pár millióért vállalta a csakratelenítést, és felajánlotta, hogy némi pénzmagért elintézi a közeli indiántemető ártó szellemeit is. Utóbbit még fontolgatja a városvezetés. 

Szólj hozzá

foci stadion