2013. feb 25.

Bréking: Olajat találtak a Kettes Koli alatt

írta: the_daver
Bréking: Olajat találtak a Kettes Koli alatt

Egyik szemfüles olvasónktól kaptuk az alábbi képet, aki a mi effektív és méltán híres oknyomozói képességeinkre hivatkozva kérte, hogy derítsük ki, mi lehet az oka a már napok óta fennálló lezárásnak a Kettes Kossuth Koliban (a továbbiakban KKK... illetve inkább mégsem; ezt valaki nem gondolta át) .

DSC02537.jpg

Utálunk csalódást okozni, ezért azonnal forró nyomon kezdtük meg a kutatást, míg fényt nem derítettünk a rejtélyre, amit most itt exkluzívan ismertetünk veletek: nemrég hatalmas mennyiségű olajat találtak a Kettes Koli alatt, a körbekerített helyen pedig nemsokára megindul a kitermelés.

Ez jó hír lehet a KKK-soknak Kettes Koli lakóinak, hiszen Dubaj mintájára nemsokára fellendül az épület gazdasága. Egyes"utazási irodák" már all-inclusive utakat szerveznek az olajban gazdag területre, illetve diákmunkák között megjelent a dubajozás mintájára a kossuthkolizás, ami keretén belül attraktív, fiatal lányok végezhetnek némi... könnyed fizikai munkát az épületben. Szerintünk ez a konténerezést jelenti, de nem értjük, ehhez miért kell szépnek, fiatalnak és lánynak lenni.

A legjobb arab sejkekhez hasonlóan hamarosan beindulhat a focibiznisz is, a Kossuth kolisok nemsokára egy nagytanács keretében beszélik meg, hogy a Paksot vagy a Honvédet veszik meg és viszik oda Messit illetve Torghellét. Továbbá előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a FIFÁ-val, hiszen Joseph Blatternek, az egyesület elnökének hirtelen eszébe jutott hogy már nagyon hiányzik egy világbajnokság Debrecenből.

Ezentúl is szívesen várjuk a beküldésekt: ha nem tudod, WTF, keress minket Facebook-oldalunkon!

Szólj hozzá

foci pénz olaj