2013. már 02.

Kalózok térítettek el az egyes villamost

írta: the_daver
Kalózok térítettek el az egyes villamost

Váratlan és sokkoló hír érkezett reggelre a szerkesztőségünkbe: Szomáliai kalózok csaptak le a kora reggeli villamosjáratra, és az uralmuk alá vették a járművet, amit azóta sem sikerült a városnak visszaszereznie.

A kalózok igen ravaszul kalauznak álcázták magukat, így jutottak fel a villamosra, ahol aztán leleplezték igazi kilétüket, és a saját irányításuk alá vették a primitív közlekedési eszközt. A kalózok azóta fel-alá korzóznak az eredeti útvonalon, mivel a kötött pálya miatt nem igazán tudnak másfelé menni.

"Harr-harr" -kommentálta az egyik akcióban résztvevő betyár a hírt, amikor a fekete zászló alatt közlekedő villamos elképesztő, húsz kilométer per órás sebességgel elsüvített a szerkesztőség előtt. A híradások szerint a gazemberek megpróbálták túszként fogva tartani a villamoson eredetileg utazó nyugdíjasokat, de belefájdult a fejük a folyamatos panaszkodásba, ezért kirakták őket.

A DKV szóvivője szerint nagy probléma nincs, mivel a kalózok is megállnak a legtöbb megállóban, és paradox módon még jobban betartják a menetrendet, mint a standard villamosvezetők. Érdekesség, hogy a kalózok 200 forintra csökkentették a jegyárakat, mert az eredeti árakat még ők is rablásnak tartották.

Szólj hozzá

DKV