2013. már 03.

Tippek farsangi jelmezhez

írta: the_daver
Tippek farsangi jelmezhez

Blogunk ott segít, ahol tud, és ugyan már magunk mögött hagytuk a farsangot, adunk pár tippet, minek kellett volna öltözni. Megmondó Kapitány büszke lenne ránk.

Bölcsész

Ennek a jelmeznek is az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége, hiszen csak némi fennhéjázó magatartást és egy kötött pulcsit igényel (a vastagkeretes szemüveg és a rosszul idézett Nietsche-szöveg opcionális). A szerep megkívánja, hogy negyedóránként emlékeztessük a társaságot, hogy milyen remek sorozat is a Breaking Bad, és hogy a South Parkot a társadalmi mondanivaló miatt nézzük. Fontos, hogy sok idegen szót használjunk még akkor is, ha fogalmunk sincs mit jelent, esetleg találjunk ki újakat, hiszen az annyira szeleukidáns.

Matolcsy György

Első tippünk annyira kézenfekvő és nyilvánvaló, hogy nem is igényel sok hozzáfűznivalót. Elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek a szemük sem áll jól, és a mosolyuk is félúton van az ijesztő és a természetellenesen unortodox között. A jelmez tartozéka ezeken túl egy köteg pénz, amit elszórhatunk karácsonyfára és három raklapnyi kokárdára.

Kettes villamos

Ha igazi Móka Mikik vagyunk, de semmi kedvünk elmenni a buliba, öltözzünk bátran kettes villamosnak. A jelmez egyszerűbb, mint amilyennek hangzik, hiszen csak egy telefont igényel, amivel tízpercenként bombázhatjuk smssel a házigazdát, hogy valami közbejött, de fél óra múlva ott vagyunk. Ezt ismételgessük amíg meg nem unják, vagy le nem esik nekik a poén, és végre mehetünk aludni.

Szólj hozzá

farsang villamos bölcsész