2013. már 19.

Csak cicás képeket lehet majd nézni az könyvtári gépeken

írta: the_daver
Csak cicás képeket lehet majd nézni az könyvtári gépeken

Váratlan fordulat állt be abban a vitában, amiről senki nem is tudta, hogy létezik, számolt be az MTI kora reggel. Sokáig úgy tűnt, csak a Jstore és a kutató oldalak lesznek csak elérhetők a Főépületben található könyvtári gépekről, mivel azokat úgyis csak Facebookozásra használják, de egy merész javaslat mindent a feje tetejére állított.

"A macskákat mindenki szereti. Még az is, aki nem, csak nem meri bevallani magának" -magyarázta javaslatának alapját Dr. Csemete Mereng, okleveles lekvárfaló. "Kutatások bizonyítják, hogy három percnyi macskáskép-nézegetés jelentősen csökkenti a stresszt, illetve életvitelszerűen folytatva csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát" -tette hozzá barackdzsemet majszolva.

Csemete felvetése az volt, hogy meg kell kímélni a külvilág és a tanulás sztresszétől a hallgatókat, ezért az egyetemi hálózatról ne lehessen elérni sem a politikától tobzódó hírportálokat, sem bármit, aminek az amúgy is feszültséggel teli egyetemi élethez köze van. Így maradnak a macskás képek, amik viszont végtelen mennyiségben lesznek elérhetők.

"Minek fárasztani a fiatalokat a politikával, maradjanak csak otthon a választáskor, úgysem értenek még ehhez" -értett egyet Hoffman Rózsa a javaslattal, amikor épp Kövér Lászlónak öltözve járta az országot, hogy megbüntesse az igazságtalanságokat és megjutalmazza az igazszívűeket. 

Szólj hozzá