2013. már 20.

Lejárt szavatosságú tananyagot találtak több előadóban

írta: the_daver
Lejárt szavatosságú tananyagot találtak több előadóban

Az ÁNTSZ munkatársai a héten több razziát tartottak a magyarországi tudományegyetemeken, ahol a rosszul tárolt és romlott, de mégis előadott tudásokra vadásztak. Az eredmény lesújtóbb, mint várták, pedig a szakemberek direkt No Thanx számokat hallgattak, hogy lélekben felkészüljenek a legrosszabbra.

Az egyik legsúlyosabb szabálytalanságot az AudMaxban találták, ahol többek között egy kétezer éves kopt írás alapján tartották a Modern Eszközök A Sivatagi Mezőgazdaságban órákat. A hallgatók megtudhatták, miért jobb a kétökrös szekér, mint az egyökrös (a négyökrösről csak egy másik órán, a Best of Petőfin esett említés), illetve hogy hol a nő helye (segítünk, a konyhában).

A testnevelés tanszéken is találtak pár elavult sportot, például a hallgatóknak lehetőségük volt a régi közép-amerikai labdajáték, az ullamaliztli űzésére is. Ugyan a szakértők egyetértettek abban, hogy a testmozgás minden formája dicséretes, legalábbis elavultnak nevezték azt a megoldást, miszerint minden meccs végén a vesztes csapat tagjait rituálisan feláldozták valamelyik véletlenszerű maja vagy azték istennek.

Az ÁNTSZ továbbá sürgette az Egyetemet, hogy korszerűbb eszközöket szerezzen be, mert például a legtöbb "modern" térképen még a Szovjetunió illetve Német-Római Birodalom szerepel, sok antropológia órán használt emberi csontváz még nincs teljesen felegyenesedve, illetve a legtöbb számítógép még mindig floppyról próbálja betölteni a Windows 3.1-et.

Szólj hozzá

sport történelem AudMax