2013. már 21.

Ezrek követelik a tél lemondását

írta: the_daver
Ezrek követelik a tél lemondását

Tömeges demonstrációkat tartottak Debrecenben és több vidéki nagyvárosban (emlékeztető: vidéki=nem Budapest) a héten, ami során a tél távozását követelték. A tüntetések során többször is spontán hócsata alakult ki, ami során többen megsérültek, sokaknak még az orruk is vérezett.

A tüntető tömeget nagyrészt unatkozó nyugdíjasok és még jobban unatkozó egyetemisták adták, ezért igen megoszlott, hogy egész pontosan mit is akarnak. Előbbiek közül páran például a tél vége mellett a Szovjetunióhoz való csatlakozást sürgették, a fiatalok pedig nagyrészt arra koncentráltak, hogy előadások alatt legálisan lehessen World of Warcrafttal játszani és/vagy Barátok Közt ismétléseket nézni.

Dr. Üge Anatáz véleményhajlító az általános elégedettséggel magyarázza a kissé átgondolatlan demonstrációt. "Az a helyzet, hogy az emberek már olyan boldogak, hogy nem tudnak mit csinálni magukkal, ezért az utcára vonulnak. Ez a kormány sikerpolitikájának köszönhető" -tette hozzá.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint az országot sújtó hidegről gonosz manók tehetnek, akiket nem vettek fel a Mikulás északi-sarki gyárába, és így próbálnak bosszút állni a nagyszakállún, ezért nem nagyon lehet mit tenni a kialakult helyzettel. A Belügyminisztérium ugyanakkor sms-t írt az összes Tesco mobilos ügyfélnek, hogy siessenek vásárolni, mert most akciós a csirkefarhát.

Szólj hozzá

időjárás tél Tesco Barátok Közt