2013. már 23.

200 ft-os ajánlat is van az európai tanulmányutak között

írta: the_daver
200 ft-os ajánlat is van az európai tanulmányutak között

A Debreceni Egyetem minden évben tanulmányutakat szervez Európa legnagyobb városaiba, de idén különleges ajánlattal is lehet jelentkezni, amik kimondottan a hátrányosabb helyzetű, kevésbé pénzes hallgatóknak találtak ki.

A 200 forintos ajánlat kicsit megtévesztő módon háromszázhúsz forintba kerül, de ez még mindig az átlagemberek számára is megfizethető kategória. A befizetők a karuknak megfelelően több célpont közül is választhatnak, a Bölcsész Kar például a Műszaki Kar épületéhez szervez másfél órás kirándulásokat, míg az ÁJK hallgatói végre eljuthatnak a mesebeli Agrár földjére.

A résztvevők a DKV járatain közelítik majd meg a célpontot, de a sofőr nem vár senkire, így aki nem ér oda időben, illetve 15 perccel a kiírt indulás előtt, bukhatja a befizetett pénzét. A legnagyobb érdeklődésre a Főépületbe és a legendás GÖCS-be szervezett utaknál lehet számítani.

A GÖCS-ös kirándulás része az úgynevezett "GÖCS-élmény": a résztvevőknek rohanniuk kell a busztól és visszafelé a buszig is, ami természetesen így is már rég elment, és gyalog térhetnek haza, illetve megtekinthetik és a talpuk alatt érezhetik a MÁV gondoskodását.

Szólj hozzá

Európa MÁV GÖCS