2013. már 24.

Kredit járhat plázakerülésért

írta: the_daver
Kredit járhat plázakerülésért

Az Egyetem igyekszik felvenni a harcot a plázák ellen, hiszen a hallgatók átlagosan minden másfeledik előadáson a Fórumban vagy a Plázában vannak, ami az oktatók számára nehézzé teszi a tudás átadását. A probléma feloldására két javaslat is érkezett.

Az egyik szerint a jövőben szabadon választható tantárgy lesz a plázakerülés, ami során az egyetemisták megtanulhatnak ellenállni a csábításnak, legyen az egy pár negyvenezer forintra leárazott cipő, kihagyhatatlan kuponos ajánlat a Mekiben vagy a legújabb Transformers-film a robbanásokról.

Az óra nem vizsgával zárul, viszont aki a félév során háromnál többször belép egy plázába, bukhatja a tárgyat. Egyelőre még nem tudni, mikor indulhat az óra, az őszi félév során ugyanis nagyobb az elcsábulás veszélye az éves december huszonharmadikai ajándékvásárlási pániknak köszönhetően.

A másik lehetőség némileg költségesebb, de mindenképpen hatékonyabb. Ennek értelmében az előadásokat a plázák valamelyik véletlenszerűen kiválasztott üzletében tartanák, amire a vásárlók csak a boltba való belépés után döbbennének rá, de akkor már késő lenne. 

Szólj hozzá

Fórum Pláza