2013. már 26.

Újra felállítják a karácsonyfát a Kossuth téren

írta: the_daver
Újra felállítják a karácsonyfát a Kossuth téren

A debreceni városvezetés beadta a derekát a télnek, és újra felállítja a karácsonyfát a Kossuth téren, jelentette be a hétfői havazás hatására Remport Ágoston, aki látott már karón varjút.

"Nem hallottak még második karácsonyról?" kérdezte őszinte csodálkozással a megjelent újságírókat. "A természet ellen nem harcolhatunk, ezért az alkalmazkodás mellett döntöttünk. Már hozzák is a karácsonyfát Norvégiából rénszarvasszánon."

A fa felállítása mellett azt is eldöntötték az illetékes szervek, hogy húsvét helyett karácsonyt ünnepelhetnek azok, akik még csinálnak ilyen dolgokat. Az áruházak és plázák fénysebességgel cserélik le a nyuszikákat és tojásokat mikulásra és havas dekorációra.

"Jön a globális felmelegedés, majd valamelyik évben két húsvétot tartunk, ha pólóban járhatunk decemberben" -tette hozzá Remport. Értesüléseink szerint azonban még a Húsvéti Nyuszival nem sikerült megállapodni a cseréről, mert az szakszervezeti szabályozásra hivatkozva 50%-os fizetést kér a kiesett munkanapokért is.

Szólj hozzá

húsvét karácsony