2013. már 31.

Az óraátállítás miatt elhúzódnak az építkezések

írta: the_daver
Az óraátállítás miatt elhúzódnak az építkezések

Másfél évet csúszik a kettes villamos és a Csudastadion építése is, jelentette be Dremgyen Dvigó, a Rendkívül Fontos és Halaszthatatlan Debreceni Építkezésekkel Foglalkozó Véletlenül Sem Fideszes Cég aligazgatója.

"Sajnos nem voltunk felkészülve az óraátállításra, ezért vica versát [vis maiort -a szerk.] jelentettünk a városvezetésnél, és hogy valószínűleg tőlünk teljesen független okok miatt másfél évet késik a villamosvonal és a fotbalpálya építése is."

Sikerült billentyűvégre kapni az egyik munkást, aki éppen az Új Vigadónál estebédelt, amikor beütött a baj. "Nem is tudtam hirtelen, mi történt. A egyik pillanatban békésen eszegettem a sajtos szendvicset amit a Margit csinált, aztán mondom uborka megint nincs benne. Hát e mán eljárás, hogy nem rak belé, mer asszongya hogy drága, dehát émmeg láttam a mútkor, hogy [khm -a szerk.]. Jóvanna már ne köhécseljék mán. No szóval. Akkor gyütt a óraátállítás, és elszabadult a pokol."

Egyelőre nincs még pontos jegyzék a károkról, de az már biztos, hogy több plüssnyúl is megperzselődött, és legalább nyolc tojás összetört a váratlan esemény következtében. Kósa Lajos részvétét fejezte ki a tojások miatt, és biztosította az érintetteket, hogy nem maradnak magukra ilyen vészterhes időkben.

Szólj hozzá

húsvét villamos tragédia