2013. ápr 01.

1004 lájk!!

írta: the_daver
1004 lájk!!

Éljen május április elseje, ég a szívünk belseje. Ma van a móka és humor napja, de nekünk minden nap ilyen, ezért, ahogy a hetedikes angoltanárunk mondta, amikor szövegértéskor először találkoztunk a 'serious' melléknévvel, "fordítsuk komolyra a szót!"

A napokban érte el és haladta meg az Egyetlen és Hivatalos UniDebbie Facebook Oldal az ezer lájkot, ami minimum elképesztő, de inkább hihetetlen. Ilyenkor azt illik mondani, hogy nélkületek ez nem sikerült volna, de ebben az esetben ez száz százalékig igaz: hatalmas danke schön, thank you, dank je wel, merci, grazie és gracias mindenkinek, aki valaha bármilyen lájkkal segítette a munkánkat. Keep up the good work.

Kérdés, hogy most mi lesz. Nemsokára jön az UniDebbie szülinap, amire valami nagy dolgot tervezünk, de még nem igazán találtuk ki, hogy mi lesz az. Talán egy nyereményjáték? Esetleg egy haikuíró pályázat? A lehetőségek végtelenek, még az is lehet, hogy eláruljunk, szeretjük-e a rántottát.

És persze nem feledkeztünk el a balga ígéretünkről, hogy ezer lájknál mutatunk egy képet a szerkesztőségi irodáról, de nem találjuk a fényképezőt, és amikor még megvolt, akkor épp rosszak voltak a fényviszonyok. Nehéz egy fotós élete, mi már régen megmondtuk. 

Na de a lényeg. Tapsoljátok meg magatokat, mert ez az elképesztő lájkmennyiség a ti munkátok, mi csak asszisztáltunk hozzá. Meg a Kaszatibié, de ez már egy másik történet.

Szólj hozzá