2013. ápr 02.

Dzsudzsák Balázs Albániában folytatja

írta: the_daver
Dzsudzsák Balázs Albániában folytatja

Hölgy olvasóinknak kedvezünk a mai cikkel, hiszen a sármőr ex-debreceni focistáról lesz szó. A nyírlugosibélai fiú példátlan karriert futott be, ő az első magyar focista, aki úgy került egyre jelentéktelenebb csapatokhoz, hogy a fizetése ugyanakkor folyamatosan nőtt.

Nemrég pedig igent mondott az albán Kopliku FC felkérésre, ahol minden eddiginél több pénzért ülhet majd a kispadon. "Úgy tervezzük, hogy Balázs lesz az összes kispados játékos, hogy visszahozza a befektetett pénzt, és talán egy-két energiaital-reklámot is leforgatunk vele, csak hogy biztosra menjünk." -nyilatkozta Papadu Selvic, a csapat nyolc szurkolójának egyike.

A Kopliku egyelőre a harmadosztályban vitézkedik, de nemrég jelentős, közel negyven euró értékű tőkeinjekciót kapott a Nyíregyházi Albán Pékségek Szövetségétől, így nagy álmokat szövögetnek a kis csapatnál. "Öt éven belül szeretnénk odaérni a másodosztályba, és onnan már cél a csillagos ég" -mondta a másik szurkoló, és elszavalta az albán himnuszt.

Azt még nem tudni, hogy Zimányi Linda visszatér-e az ex-barátjához, de szakértői elemzések szerint Dzsudzsák új fizetése elég lehet, hogy pár hónapra újra összejöjjenek. Ebbe még bezavarhat a forint és az albán lek változó árfolyama, illetve hogy a méltán híres modell vajon talál-e egy másik milliárdost a közelben.

Szólj hozzá

foci pénz Dzsudzsák