2013. ápr 03.

Amszterdamba költözik a Kikötő

írta: the_daver
Amszterdamba költözik a Kikötő

Az Új Vigadó a Csudastadion építésének áldozata lett, de a Kikötő nem szűnik meg, csak új helyre költözik. Ennek pontos menetéről a koordinációs igazgató, Serdenci-Kolompos Pál adott tájékoztatást.

"Sok helyszín felmerült, amik közül első menetben kizártuk azokat, amik közelében nincs víz. Mi mégiscsak a Kikötő vagyunk, vagy mi" -számolt be a szakmai folyamatról Serdenci-Kolompos. "Először a Balatonra gondoltunk, de németül nem beszélünk."

Egy ponton felmerült, hogy a Kikötő a Kossuth-utcára költözik a Bárkával szembe, ahogy az logikusan elvárható lenne, de a vezetőség az utolsó pillanatban meggondolta magát, lévén nem akarják, hogy a részeg tengerészek a Bárkából a Kikötőbe költözzenek.

Végül Hollandia mellett döntöttek,hiszen nem csak a világ egyik legnagyobb kikötővárosa, de külön nyelvet sem kell tanulni hozzá, lévén a hollandok sem beszélnek hollandul. S-K-t arról kérdeztük, hogy ez azt jelenti-e, hogy a jövőben füvet is lehet-e kapni a bárban, amire csak annyit reagált, hogy a jövőben sem kívánnak változtatni a kocsma jellegén. Ezt egyelőre nem tudjuk hova tenni.

Szólj hozzá

kocsma kikötő bárka