2013. ápr 05.

Csonka-szobrot kap a Csonka-templom

írta: the_daver
Csonka-szobrot kap a Csonka-templom

Csonka András nemsokára visszatér a képernyőre mint műsorvezető, ennek örömére a debreceni városvezetés úgy döntött, szoborral is emléket kíván állítani a művésznek a róla elnevezett templom előtt.

A Csonka-templomot eredetileg Csonka templomnak hívták, de egy 1992-es Família KFT epizód hatására indítványozták a városi közgyűlésben, hogy nevezzék át az épületet, ezzel is mementót állítva az ország Picijének. Az esemény nagy hatással volt Csonka András művészetére, elég csak meghallgatni a Ding Dong című slágerét, amit teljes egészében Debrecennek dedikált.

A pisai ferde toronyhoz hasonlóan még az sem dőlt el teljesen, hogy az énekes/műsorvezető/színész melyik énjét vésik kőbe, pillanatnyilag a Família KFT-ben látott Meglepett Pici versenyez a Szombati Esti Lázban piruettező Flitteres Picivel. Maga András kifejtette a véleményét, de mindenki csak legyintett rá.

Megkerestük az üggyel kapcsolatban Kaszatibit, aki először nem kívánt nyilatkozni, majd azt mondta, nincs otthon, és mikor kérdeztük, hogy ezt ki mondta, és mire véljük az udvarban tornyosuló használtzsebkendő-hegyeket, csak zokogást hallottunk bentről. Szerintünk a Paula és Paulinát nézhette, az minket is mindig szíven talál.

Szólj hozzá

sztár Kaszatibi Csonka templom