2013. ápr 09.

Májustól hatóránként változik a vonatmenetrend

írta: the_daver
Májustól hatóránként változik a vonatmenetrend

Az unortodoxia beférkőzött a MÁV berkeibe is, ezért jövő hónaptól némileg gyakrabban változik a menetrend, és új módszerrel döntik el az indulási időket. 

A nagy ötlet szerint ha hatóránként megváltoztatják a menetrendet, az utazóknak gyakrabban kell nézniük a MÁV honlapját, ami így értékesebb hirdetési felületté válik a megnövekedett forgalomnak köszönhetően. "Zseniális terv" -nyilatkozott büszkén Jempert Veronika, aki háromszor egymás után lett ezüstérmes a MÁV éves vonattáncoltató versenyén. 

Jempert kitért arra is, hogy mi szerint határozzák meg az indulási időket. "Nagyon fontos, hogy ne lehessen kiszámítani előre, na meg hogy semmiféle rendszer ne legyen benne, mert a rendszer a kreativitás halála. Ezért egy véletlenszám-generátort kapcsoltunk a menetrendhez, így még nekünk is meglepetés, melyik vonat mikor indul" -mondta vidáman és némileg náthásan.

A változásról megkérdeztük a jetit, aki nemtetszését fejezte ki azzal, hogy hó- és sárgolyóval dobálta meg tudósítónkat. A jeti, mint ismeretes, napi rendszerességgel veszi igénybe a MÁV szolgáltatásait, az egyik legnagyobb ügyfélnek számít, ezért az elvesztése komoly érvágás lehet a társaságnak.

Szólj hozzá

jeti MÁV