2013. ápr 10.

Ősi feljegyzéseket találtak egy elfeledett égi tüneményről

írta: the_daver
Ősi feljegyzéseket találtak egy elfeledett égi tüneményről

Kutatók egy csoportja az Egyetemi Könyvtár egy elfeledett emeletén végeztek gyűjtőmunkát, és ritka kincsre bukkantak. A kutatás vezetője, Dr. Susogi Sámuel sámolt be a részletekről.

"Nikápolyi Szent Auréliász krónikáiban találtunk egy leírásra, ami egy régi emléket idézett fel bennünk." Szent Aureliász a díszpárnák és a LEGO okozta sérülések védőszentje, krónikáiban ezek mellett nagy hangsúlyt fektetett az időjárás megfigyelésére. Dr. Susogi serint sinte biztos, hogy mindenkit megdöbbent majd a szöveg tartalma.

"Aureliász a latin nyelvű írásában beszámol egy elfeledett időjárási jelenségről, amit úgy lehetne lefordítani magyarra, hogy >>tavaszi napsütés<<" -avatott be minket Dr. Susogi. "Még nem vagyunk benne száz százalékig biztosak, de lehetséges, hogy volt idő, amikor a tavaszi hónapok során előbújt a nap."

Egyesek máris hamisítványnak tartják a művet. "Isten elrejti előlünk a napot tavasszal Kanberrai Klamidiás bűnei miatt, ez már a világ teremtése óta így van, közel nyolcezer éve. Ezen pedig nem változtat semmilyen okostojás a tizenhatodik századól" -képviselte a nép hangját Kormorán Ürdüng, vatikáni pénztáros, és felvetette, hogy szenttelenítsék Aureliászt.

Szólj hozzá

időjárás történelem