2013. ápr 12.

A kormány személyesen felügyeli a randikat

írta: the_daver
A kormány személyesen felügyeli a randikat

Mint ismeretes, a Magyar Köztásaság Magyarország kormánya szeretné elősegíteni az ismerkedést az egyetemeken, ezzel is megkímélve az országot a szinglihordák árdatától. Azonban mindez csak a jéghegy csúcsa, tudtuk meg egy, tegnap a birtokunkba jutott tervezetből.

Az igazi móka csak akkor kezdődik, amikor sikerült egy találkát megbeszélni a kormányzati internetes oldalon. A Speciális Szinglitelenítő Kommandó egységei beépülnek majd a randi helyszínére, és headseten át adnak majd értékes tanácsokat a feleknek, pont ahogy a nagysikerű Sas Tamás-produktumban, az S.O.S. Szerelemben láthattuk.

Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere már most sikertörténetnek nevezte a kezdeményezést. "Ajánlom mindenkinek, országszerte már ötven párt hoztunk így össze, akik már az esküvőn és a gyermekáldáson is túl vannak." Balog hozzátette, hogy fontos része a programnak a Pártalálási Szerződés, ami szükséges a randik megkezdéséhez, és amiben a felek vállalják, hogy a második gyerekig meg sem állnak.

A szerződés továbbá tartalmaz olyan kitételt, ami szerint azok, akik a a második gyerek vagy húsz év lejárta előtt rájönnek, mégsem annyira jó ötlet ez a kapcsolat, jó pofát vágnak hozzá, összeszorítják a fogukat és csöndben maradnak.

Szólj hozzá