2013. ápr 20.

A Főépület alagsorában forgatják a következő Fűrészt

írta: the_daver
A Főépület alagsorában forgatják a következő Fűrészt

Nemsokára megkezdődnek a következő, szám szerint pontosan senki nem tudja, hanyadik Fűrész-film munkálatai, és a rendező, Jeff Jefferson meg is találta a tökéletes helyszínt a nyomasztó horrorfilmnek: a Főépület mínusz első emelete.

"Voltunk Pripjaty-ban, az elhagyott ukrán szellemvárosban, és sokáig úgy gondoltuk, nincs annál hátborzongatóbb hely a Földön, aztán bumm! Valaki küldött egy képet erről a folyosóról és beszartam" -nyilatkozta a rendező, aki, mióta személyesen is meglátogatta az alagsort, csak kislámpa mellett mer aludni.

A Fűrész akárhány sztorija pakkra megegyezik az összes korábbi részével, de az írók szerették volna kihasználni a hely potenciáját, így beleszőttek a történetbe egy brutális ZH-t is: Jigsaw feleletválasztós tesztet készít elő, de az összes helyes válasz a B... Mondanunk sem kell, hamar elszabadul a pokol.

Más filmesek figyelmét is felkeltette a hely, ezért itt forgathatják a Gettómilliomos 2.: Visszatérés a Gettóba remekművet, a Star Wars VII.-ban feltűnő Leghalálosabbcsillag belső jeleneteit, illetve a Kis Vuk 3(D)-t.

Szólj hozzá

film mozi