2013. ápr 21.

Botrány! Aranyat kevernek a büfé kávéjába

írta: the_daver
Botrány! Aranyat kevernek a büfé kávéjába

Oknyomozó újságíró létünkre viszonylag keveset oknyomozunk, de egyszer szeretnénk elnyerni a Vujity Tvrtko-díjat, ezért kinyomoztuk, miért olyan drága a Főépület büféjében a kávé, és úgy egyébként minden. Sokkoló részletek következnek, gyenge idegzetűek csukott szemmel olvassanak tovább.

"Többféle összetevővel turbózzuk fel az italokat, hogy prémium minőséget biztosítsunk a prémium hallgatóknak [nekünk -a szerk.]" -tudtuk meg Névtelen forrásunktól, Névtelen Göngyvértől, aki kérte, hogy arcát kockázzuk ki, de megnyugtattuk, hogy nem tévé vagyunk, és amúgy sincs nálunk LEGO.

Névtelen beszámolt róla, hogy arany- és gyémántport, illetve Michael Jackson-aláírásokat kevernek a kávéba és raknak a szendvicsekbe, így azok ára máris a kétszeresére ugrik. Névtelen tagadta, hogy az árak teljesítményfokozókat használnak, de pletykák szerint nem véletlen, hogy a két héttel ezelőtti ellenőrzés során a zserbó nem volt hajlandó vizeletmintát adni.

Arra a kérdésünkre, hogy nem káros-e az egészségre a Michael Jackson-autogram, Névtelen csak a tarkóját vakargatta és halkan köhécselt. Ezek alapján, és mert láttunk vagy nyolc Mentalista-részt, biztosak vagyunk benne, hogy nem az.

Szólj hozzá

kaja büfé