2013. máj 17.

Kirabolták az egyik debreceni McDonald's-ot

írta: the_daver
Kirabolták az egyik debreceni McDonald's-ot

Tegnap zárás előtt nem sokkal akciófilmbe illő jelenet zajlott le a Szent Anna-utcán található gyorsétteremben: egy középkorú férfi fegyvernek látszó tárggyal kényszerítette a pénztárosokat az összes sajtburger és Big Mac átadására.

"Először csak egy egyszerű vásárlónak tűnt, de minden megváltozott, amikor közöltük vele, hogy már nem tudunk bögrét adni a Big Mac Menüje mellé" -számolt be az átélt izgalmakról Abadó Devercs, az egyik eladó, aki tavaly diplomázott filozófia szakon, és tanulmányainak köszönhetően rögtön tudta, mi a teendő.

"Az egyetemen felkészítettek minket erre a helyzetre. A férfi súlyos súlyából szeretethiányra következtettem, a pszichoanalízis segítségével pedig sikerült a legjobb megoldást választanom, amikor a támadó előkapta a fegyvernek látszó tárgyát." A férfi hisztérikus hangon követelte az összes Big Mac-et és sajbrugert (a McDoubles-t valamiért nem), és fokozott tempóban távozott.

A rendőrök a szomszéd saroknál érték utol a rablóz, sajnos az évek során elfogyasztott rengeteg szénhidrát igencsak lecsökkentette a hosszútávú hatékonyságát, de addigra már sikerült megszüntetnie a bizonyítékokat. A rendőrség gondatlanságból elkövetett evés büntette ellen indított nyomozást.

Szólj hozzá