2013. máj 21.

Vigyázat! Új szekta Debrecenben

írta: the_daver
Vigyázat! Új szekta Debrecenben

A megszokottak mellett új szekta ütötte fel a fejét hajdúsági 1849-es fővárosban: az amerikatagadók. Szakértők szerint ez az új vallási csoportosulás minden eddiginél nagyobb veszéllyel van a gyermekekre, mert igen meggyőzőek a rituálék.

Spekulációk szerint az Amerikatagadók Körét egy kibukott anglisztikás hallgató alapította, miközben középső ujját mutatta a tanszéknek. "A hívők világképét nagyon egyszerűen lehet jellemezni, a hitviláguk nagyrészt arra épül, hogy az Egyesült Államok nem létezik" -mesélte egy tejes tea mellett Dr. Humbold Clarence Junior, a téma szakavatott szakértője, szakszóval szakmai szakija. 

"Szerintük minden csak a szovjet média mesterkedése. Ó igen, az ő fejükben a Szovjetunió ép és sérthetetlen" -tette hozzá, és óvatosan belekortyolt a teába, majd elismerősen bólintott. Információnk szerint a szekta (mint minden normális szekta) különböző rituálékat hajt végre, amik azonban csak távról hasonlítanak a kecskeáldozatra vagy bármire, amit az Indiana Jones második részében láttunk.

"Ők szentül hiszik, hogy az egyetlen módja a hazugság leállításának, ha elpusztítják az összes névlegesen amerikai szimbólumot" -folytatta Dr. Humbold Clarence Junior. "Ezért minden tagnak szent kötelessége napi háromszor a McDonald's-ban vagy bármelyik amerikai gyorsétteremláncban fogyasztani." Dr. Clarence csak úgy hivatkozott erre a metódusra, hogy "kienni a nemlétező Amerikát a vagyonából". A tudós kutató aggodalmának adott hangot, mert egyre többen találják meggyőzőnek a szekta rituáléit, és sokan tudat alatt csatlakoznak a mozgalomhoz.

Szólj hozzá