2013. jún 04.

Robot fog oktatni az Egyetemen

írta: the_daver
Robot fog oktatni az Egyetemen

Ez már a 21. század, ezért nem meglepő, hogy nemsokára új taggal bővül a Debreceni Egyetem népes tanári tábora: Mengels 3000, az oktató robot jövőhéten áll munkába.

Mengels 3000 a beépített memóriájának hála végtelen tudással rendelkezik minden egyes tantárgyról, de az ismereteit az újonnan alapított Robotika Karon fogja csak kamatoztatni, ahol Robotfilozófiát és Robotbiológiát és Robot-kreatívírást tanít, illetve külön képzést indít annak elmagyarázására, hogy miért offenzív egy robotot lerobizni.

A hír nagy felháborodást okozott, elsősorban a Debreceni Idegenközösség tagjai között. "Már közel ötven éve próbáljuk elérni, hogy elinduljon az Omega Béta vagy az Androméda kultúrájával foglalkozó tanszék, de persze mi nem számítunk, mert nyolc végtagunk van és csak egy mellbimbónk" -adott hangot elkeseredettségének Zhrt Uoőeo, az ötvenes években Magyarországra érkezett idegenek vezetője és csinált valamit a bőrlebenyével, de nem tudjuk, ez mit jelenthet feléjük.

Az Egyetem hivatalos reakciója szerint a robotok szerves részét képezik az emberi társadalomnak, míg az űrlények továbbra is küzdenek az elfogadásért, ezért a világ még nem készült fel egy idegenek vezette karra. Ugyanakkor a Zhrt Uoőeo-vel való beszélgetésünkből kitűnik, hogy már így is vannak álruhás űrlények az előadók között.

Szólj hozzá