2013. jún 07.

Megszerezte Dzsudzsák autóját a Roncsbár

írta: the_daver
Megszerezte Dzsudzsák autóját a Roncsbár

Pár napja komolytalan közúti balesetet szenvedett Dzsudzsák Balázs, Nyírlugos Üdvöskéje, Debrecen Neveltje,.a Nemzet Bal Lába. Szerencsére senki sem sérült meg, de a csodaszélső Lamborghini Aventador típusú autója ripityára tört.

"Ugyan, csak nyolcvanmillió volt, majd holnap veszek egy másikat" -vont vállat a népszerű futballista. Szerencsére az anyag nem vész el, csak átalakul, ezért már meg is van a helye a roncsnak: a nevéhez hű Roncsbárban helyezik majd el egy Kispolski és egy Trabant közé.

A Roncsbár köszönetét fejezte ki, és megígérte, hogy csak és kizárólag VIP-vendégek helyezhetik a tomporukat oda, ahová a Nemzet Bombázója rakta az övét, ugyanakkor előre bocsájtották, hogy nemsokára Dzsudzsák karrierje is bekerülhet a roncsok közé, ha tartja a formáját.

Kerestük az ügyben Zimányi Lindát, hogy vajon nem imponál-e neki, hogy valaki csak úgy gallyá tör egy közel százmilkás autót, és hogy talán óriási hibát követett el, de megkeresésünkre csak annyit reagált, hogy újfent megtalálta az igaz szerelmet Habib El-Amahan dubai-i sejk személyében. 

Szólj hozzá