2013. jún 09.

Kifogyott az internet a felkiáltójelekből

írta: the_daver
Kifogyott az internet a felkiáltójelekből

Legszívesebben a cím végére is egy ilyen írásjelet tettünk volna, de akárhogy próbálkoztunk, nem sikerült. Ennek oka pedig az, hogy ma hajnalra hivatalosan is elfogyott a felkiáltójel az internetről, a gyártók pedig nem tudják, mikor készül el a következő szállítmány.

Az Internetes Válságstáb már dolgozik a helyzeten, azt mindenesetre sikerült kideríteni, hogy a felkiáltójelek eltűnéséért nagyrészt a Cívishír nevű hírportál okolható, amely jóval túllépte a megengedett kvótát, de az eseményhez nagyban hozzájárult a Britain's Got Talent című műsor tegnapi eredménye, amit némileg ellentmondásos módon magyarok nyertek.

A Válságstáb mondatvégződésekért felelős felelőse áthidaló javaslatként a spanyol fordított felkiáltójelek használatát javasolta, de kiderült, hogy az sincs már a spanyoloknál, mivel Neymar Barcelonába való igazolása részeként nyolcmillió fordított felkiáltójelet adtak át a braziloknak. 

Megkeresésünkre a gyártó cég elmondta, hogy hétvégén nem állítanak elő felkiáltójeleket, csak kérdőjeleket, mert nagyrészt arra van szükség, ezért leghamarabb hétfő hajnalra várható az izgatottságot jelző szimbólumok teljes visszatérése. Megnyugtatott azonban minket, hogy a vésztartalékból kibocsájtanak pár darabot, így a rászorulók már ma hozzájuthatnak a szükséges adaghoz.

Szólj hozzá