2013. aug 29.

Twitterre magyar!

írta: the_daver
Twitterre magyar!

Ezerrel, mi több, kétezerrel készülünk a tanévkezdésre, kezünk alatt ég a billentyűzet, szóval aggódni fölösleges. Addig azonban még hátra van két hét, ezért úgy döntöttünk, az elsöprő Facebookos siker után újabb közösségi médiába törünk be testületileg: üdvözöljétek nagy szeretettel a blog Twitter-fiókját.

Ide tessék kattintani: Undebbie Twitter

És ez mire is jó? Nos, aki nem ismerné a Twittert, annak röviden úgy foglalnánk össze, hogy 140 karakterbe sűrített Facebook-kiírások, de itt nem kell kényszeresen visszajelölni a postást meg a nagyit, csak azt, aki tényleg érdekel, legyen az Ferenc pápa, Szirmai Gergely (Hollywood Hírügynökség), vagy valaki, aki véletlenül sem egy zsaru. Szóval móka-kacagás, tagadhatatlan.

udtwitt.jpg

Amiért viszont mindenképpen érdemes követni minket, az az ad hoc-jelleggel megrendezett LiveTweet-ek: mikor olyat gondolunk, és valami borzasztó érdekes dolog történik éppen (ég a magyar fociválogatott, mint a rongy, valaki pityereg az X-Faktorban, Magdi anyus keresztüllebeg a Mátyás Király téren), élőben kommentelgetjük majd, mintha ott ülnénk mellettetek a cserépkályha előtt. Hát nem fantasztikusan futurisztikus?

Szólj hozzá