2013. sze 19.

Szexuális besötétítést vezetnek be a középiskolákban

írta: the_daver
Szexuális besötétítést vezetnek be a középiskolákban

Az erkölcstan és a közlekedésismeret után egy újabb tantárgy jelenik meg az oktatásban, ezúttal a középiskolás órarendben: a kilencedik osztályban kötelező jelleggel kell sikeresen elfelejteniük mindent, amit az általánosban megtanultak a szexualitással kapcsolatban.

"Az a helyzet,  hogy a mai fiatalok már túl sokat tudnak a szexről, ami sajnos ellentétes hazánk ezeréves, az Alkotmányban Alaptörvényben rögzített keresztyén értékeivel. Az óra célja, hogy elfeledtessük a fiatalokkal azt a sok káros tudást a védekezésről meg a szexről, amivel eddig szennyezte a liberális elnyomó hatalom. De mi már akkor is boldogok leszünk,  ha sikerül legalább összezavarni őket."

Az órák olyan modern és úttörő gondolatokat tartalmaznak,  mint hogy a szex az ördög műve és érdemes addig kerülni,  ameddig csak lehet, legalább a házasságig, de a legjobb a cölibátus fogadása. Fontos továbbá,  hogy ha mégis arra kerülne a sor, mindenképpen kerülni kell a védekezést, mert azt még az ördögnél is gonoszabb teremtmény, maga Bajnai Gordon találta ki.

Megpróbáltuk megszólaltatni az ügyben a józan ész hangját, de sajnos sehol sem találtuk, állítólag Brüsszelben polírozzák éppen a tízéves nagygenerál részeként. A józan ész hangja valamikor májusban térhet vissza Magyarországra, de a szakértők megnyugtattak minket, hogy addig még nagyon sok mindent lehet észszerűsítleníteni. 

Szólj hozzá