2013. sze 20.

Megevett egy egész termet az elsőéves hallgató

írta: the_daver
Megevett egy egész termet az elsőéves hallgató

Csak néhány leszakadt gerenda és némi morzsa jelzi a Debreceni Egyetem kettes előadójának helyét, amit egy elsőéves egyetemista, Makarón Ferenc fogyasztott el. A rendőrség még nyomoz, hogy van-e mit nyomozni, mert eddig ilyen nem nagyon történt.

Makarón Ferenc a nagyon ritka, de egyre gyakrabban előforduló, úgynevezett nagyevési szindrómában szenved. Ez azt jelenti, hogy ők a zugevőkkel ellentétben nem titokban esznek a kamrában, hanem titokban megeszik a kamrát. Makrón már korábban követett el hasonló kihágást, akkor a Nagytemplom előtt álló Széchenyi-szobrot fogyasztotta el tartár mártással.

Egyelőre nem tudni, hogy mi vitte rá a meglepő cselekedetre, de a megkérdezett étkezéskutató szerint ilyen nagy stressz hatására szokott előfordulni, ami magyarázattal szolgál, hogy Makarón miért közvetlenül a tantárgyfelvétel után lakott jól a szeretett teremmel, az viszont rejtély, hogy eddig miért nem tűnt fel senkinek a földszinten tátongó hatalmas lyuk.

Az egyetem vezetősége felhívta a figyelmet, hogy ezentúl bármilyen egyetemi helyiség elfogyasztása háromezer forintos pótdíj befizetése után lehetséges, amennyiben pedig az elkövető vizsgázott is volna ott, egy elmulasztott vizsgaalkalmat is ki kell pengetnie.

Szólj hozzá