2013. sze 21.

Obama a Neptunt is bevetné Szíria ellen

írta: the_daver
Obama a Neptunt is bevetné Szíria ellen

Amerika újabb háborúra készül, és bár úgy tűnik, nem lesz semmi a szíriai beavatkozásból, az amerikaiak új módszert találtak ki, hogy keresztbe tegyenek az arab államnak: jön a neptun.sy.

Kötelező jelleggel vezettetné be a Neptunt Szíriában, illetve a népszerű felsőoktatási portált készítő és fenntartó céget bíznák meg a szíriai internet kiépítésével, jelentette be tegnap éjszaka Barack Obama, majd hozzátette, hogy ha ennek hatására nem könyörögnek majd amerikai beavatkozásért, akkor ott már a katonaság sem segíthetne.

A Neptun-t készítő ***** vállalat nagy tervekkel vágott bele a fejlesztésbe, olyan új funkciókat ígérnek a Neptunba, mint a forradalmi Neptun Meet Street volt, amiről egyúttal megpróbáltuk megtudni, hogy mégis mi az istenverése, de nem jártunk sikerrel (a nyomozásunkról nemsokára beszámolunk).

A cég nagyon bizakodó az új projekttel kapcsolatban, olyan hangzatos neveket jelentettek be, mint a híroldal, a Neptun Jump On A Pig vagy a közösségi szájt, a Neptun Go Fuck Yourself. Legfrissebb hírek szerint a szíriai kormányzat, felkelők és alsóéves általános iskolások feltétel nélkül megadták magukat és kérték az amerikai beavatkozást.

Szólj hozzá