2013. sze 23.

Saját csatornát kap Kaszatibi

írta: the_daver
Saját csatornát kap Kaszatibi

A Kasza című talkshow sikerének köszönhetően 2014-től egy teljes csatornát kap Kaszatibi, az ország arca, így 24/7-jelleggel kapjuk majd a csodát. Kiszivárgott a csatorna műsorrendje, így azok közül szemezgetünk, de a továbbolvasást csak erősebb idegzetű olvasóinknak és a Tiszacseszneki Felhőtlen Ég Nyugdíjasotthon lakóinak ajánljuk!

A reggel rögtön egy vidám reggeli műsorral indít, ahol Kaszatibi magával beszélget a világban történt dolgokról. A műsor olyan forradalmi technikákat is bevezet, mint például a tükör, így egyszerre rögtön két Kaszatibit kapunk, ami felér egy reggeli kávéval. Ezután következik a csatorna Top Shop műsora, a Kasza-bolt. Ebben a mosolygós híresség próbál majd rátukmálni haszontalan kacatokat olyanokra, akiknek nincs jobb dolga, mint haszontalan kacatokat venni.

A délután egy önreflektív műsorral folytatódik: a Lesújt a Kasza című magazinban Kaszatibi a tévés műsorszerkesztést elemzi, és elmondja, hogy szerinte melyik amerikai sorozatot nem fogják újabb évadra berendelni. A műsort angol nyelven feliratozzák, hogy az amerikai tévétársaságok is okulhassa belőle. Hasonló jellegű műsor lesz a Kaszandra, amiben Kaszatibi jóslatokat fogalmaz meg ködös nyelvezetben Nostradamusnak öltözve.

Végül, de nem utolsó sorban a Kaszások közt és az Éjjel-Nappal Kaszatibi zárja a napot, előbbiben kicsit, utóbbiban nagyon előre megírt forgatókönyv alapján áll majd össze a káprázatos történet, aminek érdekessége, hogy Kaszatibi írta, rendezte és minden szerepet ő játszik.

Szólj hozzá