2013. sze 25.

Debrecenben játszódik a GTA 6

írta: the_daver
Debrecenben játszódik a GTA 6

Még alig jött ki a Grand Theft Auto ötödik része, máris kiszivárgott, hogy hol fog játszódni a hatodik epizód: meglepő módon szeretett városunkban garázdálkodhatunk majd, ellopva minden autót és felszedve minden kurvát.

A játék előre láthatólag 2020-ban jelenik meg next-next-next-gen konzolokra, azaz PlayStation 6-ra és Xbox Gyurmára (vagy Xbox Hitlerre, ezt még nem tudni pontosan), és az ígéretek szerint a bejárható terület hatalmas lesz: egész Hajdú-Bihar megyét bejárhatjuk majd, sőt, pár küldetés erejéig az ellenséges területre, a szabolcsiakhoz is ellátogathatunk.

A sorozathoz méltó módon ezúttal is rengeteg módon eltölthetjük az időnket a játékban: bármikor ellátogathatunk az Ibolyába és megkóstolhatjuk a Jutkavodkát, ami kettővel csökkenti majd az intelligenciánkat de erősen korlátozza főhősünk mozgását. A játékból nem maradhatnak ki a prostituáltak sem, akiket a szokás szerint a négyes út mentén találhatunk majd.

A készítők egyelőre nem szerettek volna sokat elárulni a küldetésekből, de az biztos, hogy részt vehetünk majd a történelmi Fülkeforradalomban és egy misszió erejéig lehetőségünk lesz majd eltéríteni a kettes villamost és azzal randalírozni az egyes villamos (!) vonalán, káoszt és zűrzavart okozva ezzel a városban.

Szólj hozzá