2013. sze 26.

Decemberben jön a Crampus Fesztivál

írta: the_daver
Decemberben jön a Crampus Fesztivál

A nagy sikerre való tekintettel ezentúl évente két Campus Fesztivált is rendeznek Debrecenben, ám míg a nyári banzáj neve marad Campus, addig a decemberi buli az aktualizált Crampus Fesztivál elnevezést kapta.

Ugyan hivatalos program nincs, a szervezőkkel beszélgetve egy igazi téli fesztivál körvonalazódott: a pizzát és hamburgert felváltja a kürtös kalács és a kemencés lángos, míg sör helyett forralt bort kortyolgathatnak azok, akik szerint mindenképpen kortyolgatni kell valamit ilyen jeles alkalmakkor. A vodka az marad vodka.

Különböző közösségi programokkal és versenyekkel is kedveskednek a szervezők, mint például a hógolyócsata vagy hóemberépítő-bajnokság, illetve olyan nem tradicionális számok, mint a befagyott tavon való evezőbajnokság vagy a csupasz seggel való lesiklást, amit mi személy szerint ki nem próbálnánk, de szívesen végignézzük, ahogy más igen.

Természetesen nem maradhat ki a Télapó sem az ünnepi kavalkádból, a fesztivál során körbejárja majd a színpadokat, és télifagyit osztogat majd azoknak, akik egész évben jók voltak. Akik nem, azokat a krampuszok veszik kezelésbe, akik kivételesen nem szexi latexruhás csajok lesznek, hanem egykilencven magas és száztíz kilós feketelacik.

Szólj hozzá