2013. sze 29.

A zöldterületek miatt tiltakoztak a zöldek

írta: the_daver
A zöldterületek miatt tiltakoztak a zöldek

Figyelemfelhívó tiltakozást szervezett a debreceni, drámaian egyszerű nevű Zöldség Közhaszontalan Szervezet a városban található parkok miatt. Az aktivisták a Petőfi téren fűszálakhoz és alvó hajáktalanokhoz láncolták magukat és követeléseket nyújtottak be.

"Elég abból, hogy a város kizsákmányolja a növényeket, és hogy arra kényszeríti őket, hogy eltűrjék az emberek közelségét! Szabadságot a fűnek!" -kiáltotta az egyik feltüzelt (vagy beszívott, ezt nem lehetett pontosan megállapítani) tüntető, majd vörös festékkel öntötte le Áder Jánost, aki pont arra szedett virágot.

A ZKSZ azt szeretné elérni, hogy fogják be a városszerte található földterületeket, és azokat engedjék szabadon valahol a pusztában, sőt a Pusztában, ahol a betyárok gondoskodnak majd róla Betyárburgert majszolgatva. Távlati célok között szerepel, hogy gyűjtsék be az összes, az emberek fogságában sínylődő kutyát, macskát és porcicát és azokat is visszavigyék természetes élőhelyükre (Continental Gumigyár).

A zöldek fenyegetésképpen bejelentették, hogy csak követ hajlandóak enni, amíg nem teljesülnek a követeléseik, amire a vörös festékkel leöntött Áder János csak annyit fűzött, hogy oké.

Szólj hozzá