2013. okt 02.

Három rejtett DKV-szolgáltatás

írta: the_daver
Három rejtett DKV-szolgáltatás

Ugyan sokszor (mindig) szidjuk a DKV-t, mint Kocsis a lovát, nemrég megtudtuk, hogy mindannyiunk kedvenc tömegközlekedési vállalata igazából ott segít, ahol tud, és egy kazalnyi extra szolgáltatást nyújt a járatain, amiket rohanó világunkban észre sem veszünk. Ezek közül szemezgettünk.

1. Rúdtánc

A Fejlett Nyugaton drága pénzeket kell kicsengetni néhány rúdtánc óráért, miközben nálunk a DKV ingyenesen biztosítja ennek az új sportnak a felfedezését és gyakorlását mindenki számára, aki kapaszkodni próbál, amikor valamelyik buszsofőr megint a Forma-1-ben vagy egy tetszőleges terepralipályán érzi magát.

2. Orvosi szaktudás

Ha esetleg nem vettek fel minket az orvosira, de azért szeretnék pár ügyeletet elvállalni a legközelebbi kórházban zsebbe, akkor elég csak néhány kört menni bármelyik Klinikák vagy Tesco felé közlekedő járaton, ahol nyugdíjasok tömege várja, hogy felkészíthessenek minket olyan orvosi fogalmakról és betegségekről, amikről tudni sem akartunk.

3. Idegen kultúrák tisztelete

A DKV nem hogy nemzetközi, de egyenesen galaxisközi szolgáltatást nyújt, így egy-egy zsúfoltabb időszakban nem csak ázsiai vagy afrikai kultúrával ismerkedhetünk meg szinte már kényelmetlen közelségből, de egyéb létformák életébe, mindennapjaiba, családi konfliktusainak kibontakozásába is bepillantást nyerhetünk.

Szólj hozzá