2013. dec 22.

Az abszolút nulla foknál hidegebbet mértek a villamoson

írta: the_daver
Az abszolút nulla foknál hidegebbet mértek a villamoson

A tudomány sokáig úgy gondolta, hogy semmilyen anyag vagy részecske hőmérséklete nem haladhatja meg a -273 Celsius-fokot, azonban nemrég a tudomány felszállt a sárga villamosra, és rájött, hogy milyen butaságot is beszélt eddig.MemeCenter_1387703525419_578.jpg

Grönlandi tudósok egy csoportja vizsgálta meg a hírhedt sárga villamost, és bár az általános hőmérsékletet valahol -147 fok körül lőtték be, megállapították, hogy a fémes színű kapaszkodók úgynevezett algofil anyagból készültek, amik megfelelő körülmények között akár -351 fokig is lehűlhetnek. 

"Egyelőre nem sikerült rájönnünk, hogy hogyan illeszthető be ez az újdonsült tudás a termodinamika és a kvantumechanika világába, vagy hogy egyáltalán honnan jön ez a tudás, de kétségkívül ott van és olyan hideg, hogy még a laptopom is lefagyott mellette, pedig azon Linux fut" -összegezte a kutatás eredményeit Dr. Thór Thórsson, akit annyira megviseltek a történtek, hogy visszautazott a déli-sarki kutatóállomásra, amit "pálmafás Ibizának" nevezett a sárga villamoshoz képest.

Kerestünk a DKV-t és a polgármesteri hivatalt, de sehol sem tudtak megnyugtató választ adni arra, hogy honnan van ez a jármű és miért lehet télen is forgalomban, amikor öt perc után egy jegesmedve is sírva menekülne el róla. A DKV idegen technológiára hivatkozott, és hogy nem akarják magukra vonni a siriusi gyíkemberek haragját, míg a polgármesteri hivataltól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a kormány nemsokára az időjárást is államosítja, és csak szánsájn és napsütés lesz, úgy meg tökmindegy.

not this time :P

Szólj hozzá