2014. feb 28.

Kim Jong-Un és a Guns N' Roses ünnepelte a kettes villamost

írta: the_daver
Kim Jong-Un és a Guns N' Roses ünnepelte a kettes villamost

Fabruár 26-án a nagyközönség számára is elérhetővé vált a kettes villamos a teljes szakaszon, így már nem csak a kizsákmányoló burzsoá-arisztokrata cementes zsákok utazhatnak a vadiúj CAF-okon, hanem minden nyugdíjas és nem nyugdíjas. De inkább nyugdíjas.

A megnyitóünnepségen megjelent a Békemenet mind a húszmillió tagja, akik előtt fellépett a nyolcvanas évekbeli Ákos és a modern paramilitáris Ákos is, illetve újra összeállt a Guns N' Roses. "Öcsém, ez annyira megható, ilyenkor az ember csak szeretetet érez" -mondta a könnyekig meghatódott Axel Rose és Slash-sel együtt lenyomták a banda legnagyobb slágereit, a Debrecen City-t ("Take me down to Debrecen City where the Villamos is kettes and the girls are on it"), a November Villamost ("When I look into your eyes/ I see a villamos coming) és a Sweet Villamos O'Mine-t.

A kettes villamos Kettes Villamos első útján egy sor illusztris vendég jelent meg, többek között II. Erzsébet angol királynő, Steve Buscemi hollywood-i anomália, Kim Jong-Un zsebdiktátor, Eperjes Károly félprofi Széchenyi István és özvegy Kovács Béláné Született Takács Erzsike átlagos nyugdíjas. Mindenki nagyon elégedett volt a villamossal, Eperjes egy kifejezetten szúrósan elégedett távolba meredéssel értékelte a látottakat.

A villamos iránti nagy érdeklődést jelezte, hogy egészen Indiából érkezett egy külön delegáció, akik szó szerint vették a "szálljunk fel a villamosra" ötletet, és a jármű tetejéről lógva élveztél a helyenként huszonöt km/h-s száguldást, amíg az elégedetlenkedő nyugdíjaskommandó el nem foglalta azokat a helyeket is. 

Fontos adalék, hogy Kósa Lajos megható beszédében kitért arra, hogy a villamosokat hatóságilag tilos becézni, azaz a CAF gyártmánynevet kicsinyítőképzővel ellátni. Nem értjük.

Szólj hozzá