2014. már 27.

Rezsicsökkentés után jön az Erzsicsökkentés

írta: the_daver
Rezsicsökkentés után jön az Erzsicsökkentés

Régebben még arról számoltunk be, hogy túl kevés Debrecenben a Roland nevű lakos, ezért Rolipótló autóbuszokat helyez forgalomba a DKV, most viszont egy teljesen ellentétes folyamatról adunk hírt: jön az Erzsicsökkentés.

"Nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet, ha az Erzsébet név meghalad egy bizonyos kritikus mennyiséget, ezért a Miniszter Elnök Úr Aság úgy határozott, hogy megajándékozza az Erzsébeteket egy új névvel, amit maguknak választhatnak ki" -avatott be minket a részletekről Gambriusz Géza, zenei analfabéta és oralkőalfa*.

A kormány Kormány tervei szerint akár 50%-kal csökkenhet az Erzsik száma, ami már közel megfelel az oroszok által a paksi szerződésben maximalizált mennyiségnek, illetve a magyar családok Magyar Családok is profitálhatnak belőle, mert valami ára valamikor majd csökken, esetleg nem. Nem tudjuk, de elhisszük. A törvény szabad kezet ad a korábbi Erzsiknek, hogy milyen új nevet választanak, amíg az a Rózsa vagy a Gabriella. Vagy Viktória, esetleg.

A Miniszterelnökség megkeresésünkre elárulta, hogy itt nem áll meg a dolog, a sikeres választási győzelem után jön a Rezsőcsökkentés is, ami elsősorban a Krisztiánokat érinti majd. Íme a rendelet teljes szövege, aminek megírására majd a következő parlament ad felhatalmazást:

"A mi urunk, Orbán Viktor nagyságos úr ezennel eltörli a Krisztián nevet is. A születendő kisgyermek, illetve mindazok, akik erre a névre hallgattak, a Mihály, Miklós, Márton, Menyhért, Maxi-Maxi-Maximillián, Mózes, Manó, Márk, Magóg, Máté, Marcell, Medárd nevek között válogathatnak."

*adjatok időt, hogy ez leessen, mert súlyos

Szólj hozzá